#foodgasm

Weight watch: Fruit Pop Oatmeal bowl.. Sundays are meant for long sleep, waking up at 12 noon. Yes, I wake up at 12 noon because of my night shift consequences. However I woke up at 9 am today, all fresh and active. I never intend to skip breakfast, because that is the first and most important meal of your day. It needs to be heavy as well as healthy (note: I am not a complete health freak). I have been wanting to try this oatmeal bowl from @becurefit for quite sometime. Hence, I ordered it today for breakfast. Oh btw.. you can order this from Zomato, they give 40% off. This bowl contains oats, fresh fruits, dry fruits and yoghurt. It’s a complete blend of taste and health. Enjoy this bowl from Eatfit/curefit and share your feedback in the comment section!! #sundaybreakfast #breakfaststory #oatmeal #fruits #dates #yoghurt #fresh #healthyfood #nutrition #sundayvibes #bangalore #ig_bangalore #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodblogger #contentcreator #foodcreativity


0💬Normal

Полезные вещества, содержащиеся в рыбе, оказывают на организм множественное действие. Они: — расширяют кровеносные сосуды, тем самым, снижают риск развития атеросклероза и препятствуют образованию тромбов, — снижают риск появления сердечнососудистых заболеваний, — излечивают от малокровия (анемии), — улучшают работу головного мозга, — нормализую работу нервной системы, — благотворно влияют на щитовидную железу, оздоравливает эндокринную систему, — укрепляют скелет, кости и суставы, — предотвращает появление остеопороза, — препятствуют возникновению артритов, — улучшают состояние зрения, волос, ногтей, кожи, — улучшают состояние слизистых оболочек. #instafood #instagramanet #instatag #food #foodporn #foodie #foodgasm #foodpics #foodpic #foodstagram #foods #foodphotography #foodies #foodlover #foodforthought #foodisfuel #foodblogger #foodcoma #foodgram #fooddiary #foodblog #foodlovers #foodart #foodspotting #foodshare #foodlove #yum #hungry #eat


0💬Normal

Signature A5 wagyu sandwich, surprisingly yummy with sauce served on the side 🥪


1💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

This week’s special, breaded burrata with pesto heart, heirloom tomato relish at @la_neo_cantine 😍 Ce week-end en brunch, burrata panée au cœur de pesto, relish de tomate heirloom 😍


1💬Normal

IRISH COFFEE PORRIDGE ☕🍀 con i fiocchi d'avena baby #bestbody al cioccolato + un goccio di #baileys, yogurt greco bianco 0% #totalfage miscelato con altro Bailey's, pralina di gelato all'irish coffee ricoperta di cioccolato fondente #lidldeluxe, crema spalmabile #bacco al caffè e una spolverata di caffè solubile!


1💬Normal

We are BERRY IN LOVE with the look of this cheesecake! 😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸: @hotspothunter⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍: Ottolenghi | 50 Artillery Ln, Spitalfields, London E1 7LJ (Nearest station: Liverpool Street)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🍰 SHARE & TAG A #DESSERT LOVER⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ***⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Got a #sweettooth? Follow us @londonlovedesserts and stay up to date for the best desserts in London! Don't forget to tag us #londonlovedesserts to get featured 😉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #desserts #ieatoutlondon #eatinglondon #chocolate #dessertporn #sweettooth #timeoutlondon #eaterlondon #tastelondon #dessertpic #dessertbae #dessertgram #desserttime #dessertlover #foodgasm #dessertoftheday #timeoutlondon #treatyourself #caloriesdontcount #foodporn #londonfood #cheesecake #cakelover


0💬Normal

💥WE ARE OPEN!💥 Te esperamos para almorzar en #BiblosResto - Encontranos en: 📍Palermo: Bulnes 2202 📍Recoleta: Av. Sta Fe 1200 📍Belgrano: Arcos 2602 📍Bajo Belgrano: Echeverría 802


1💬Normal

La chaleur se fait sentir dehors. Pour vos déjeuner dominical, une bonne tarte au poulet et aux champignons s’impose. 💚💛 ❌ Les ingrédients: 1 pâte feuilletée 4 fines escalopes de poulet 1 boîte de champignons de Paris 1 oignon 20 cl de crème liquide 50 g de fromage râpé 3 œufs huile d'olive sel, poivre ❌ Les étapes Préchauffez le four à 190°C Pelez et émincez l'oignon. Faites-le revenir dans une poêle avec un trait d'huile, puis ajoutez les champignons. Taillez le poulet en dés, et ajoutez-le dans la poêlée. Laissez revenir 5 min. Pendant ce temps, cassez les œufs dans un bol puis ajoutez-y du sel et du poivre. Avec un batteur électrique, fouettez le tout en incorporant la crème liquide et le parmesan. Disposez la pâte feuilletée dans un moule à tarte et recouvrez le fond avec la garniture au poulet. Nappez le tout de la crème préparée puis enfournez 35 min. Laissez ensuite reposer 15 min à température ambiante. #yummy #food #foodporn #foodie #instafood #delicious #tasty #foodstagram #foodphotography #foodgasm #instagood #foodlover #yum #foodblogger #homemade #dinner #healthyfood #love #lunch #dessert #eat #breakfast #sweet #foodpics #foodies #healthy #cake #chocolate #foodpic


0💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

Roast Coffee Rubbed Pork Steak With SunnySide Up Eggs and Brussel Sprouts - Simple Healthy Delish Breakfast . . . . . . . . #homemade #insta #instagood #instafood #food #foodie #foodies #foodiesofinstagram #foodporn #foodphotography #foods #foodstagram #healthyfood #foody #foodgasm #foodfoodfood #finefood #foodlover #foodcoma #breakfast #yum #delish #delicious #yummy #glutenfree


0💬Normal

Kedatanganmu ke #IstanaKoki belum sempurna jika tidak berfoto di photobooth yang telah disediakan. Ambil momen terbaikmu di tempat ini!⁠ .⁠ Jangan lupa mention dan tag kami dalam tiap fotomu di #IstanaKoki ya!⁠ ⁠ .⁠ Istana Koki - Warisan Kuliner Indonesia⁠ Jl. Cik Ditiro 110A Medan⁠ .⁠ #IstanaKoki #MasakanIndonesia #kulinernusantara #MenuIstanaKoki #foodie #Foodgasm #makanannusantara #makanmana #Kulinermedan #kulinerindonesia #restomedan #wisatakuliner #eventmedan #kulineran #masakannusantara #masakanpedan #masakankampung #masakanindonesia #meetingpoint #eventspace #kateringmedan


0💬Normal

Вкуснятина нямм ням! 😍 Шашлык идти, пожалуйста! Это было бы прекрасно после возвращения домой после долгого дня на работе l


1💬Normal

Breakfast is usually @stace_hill’s domain, not when it comes to eggy bread 👊🏻. Special breakfast with the in laws this morning, @canadaree’s homemade bread soaked in an egg, mustard, paprika, mustard and Worcester sauce mixture. Fried in butter (obviously) finished with bacon and syrup. Delish! #chefsofinstagram#chefstagram#cookingforlove#cooking#foodie#instagood#instafood#foodgasm#platingfood#chefsplating#foodphotography#foody#artofplating#thefoodobsession#foodbible#foodartchefs


0💬Normal

High quality Japanese wagyu served here - my favorite was the thinly sliced beef tongue served with seaweed 👅


1💬Normal

𝗖𝗹𝗮𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘁'𝘀 𝗔𝘀𝗽𝗮𝗿𝗮𝗴𝘂𝘀 𝗥𝗮𝘃𝗶𝗼𝗹𝗼𝗻𝗶 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗮 𝗤𝘂𝗮𝗶𝗹'𝘀 𝗘𝗴𝗴 𝗚𝗮𝗿𝗻𝗶𝘀𝗵, 𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗕𝘂𝘁𝘁𝗲𝗿, 𝗣𝗮𝗻𝗴𝗿𝗮𝘁𝘁𝗮𝘁𝗼 & 𝗩𝗲𝗴𝗲𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲 (𝘃.)⁠ Earthy asparagus, zesty lemon butter, crunchy pangrattato… our new Asparagus Raviolini is a match made in heaven. Topped with a free-to-fly @clarence_court quails egg, this is a vegetarian feast fit for a king! ⁠ .⁠ 📷: @timatkinsphoto⁠ Styled by @emilykydd⁠ .⁠ If you are a new customer we have a special gift for you! Spend over £13 and we'll give you £10 off with code: INSTAEVANGELIST⁠ .⁠ #foodie#nomnomnom#foodstagram#eeeeeats#yummy#homemade#foodgasm#foodies#foodpics#healthyfood#foodlover#eaterlondon#eater#eatinglondon#takeaway#eatingin#londonphotography#londonrestaurants#londonsbest#londonliving#manchesterblogger#liverpoolbloggers#liverpoolblogger#brightonbloggers#brightonblogger#newcastlebloggers#bristolbloggers#ukblogger#ukbloggers#ukblog


0💬Normal

Cocktail Satisfaction 😋⁠ ⁠ 'SLOE DOWN TOMMY⁣' 🐢⁣⠀⁠ ⁣⁣⠀⁠ Haymans Sloe Gin, Kinsale Pale Ale, Grapefruit, Sugar, Bitters (Low ABV)⁣⁣⠀⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #tequilajackscork #mexicanfood#margaritamonday #tequila #restaurant #placestoeat #burrito #tacos #cocktailbar #nachos #cork #corkireland #cork_daily #corkcity #corkfood #corkfoodie #corkairport #ireland #corklike #corkcitycentre #foodie #foodporn #foodgasm #nom #Eatingfortheinsta #fun #cocktails #cocktailporn #drinkstagram #party


0💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

🌺РИСОМЛЫН🌺 Рецептикус блина есть по хэштегу reцеptik в шапке профиля🌚🤪 Сам блин я смазала творог + сметана и начина 🍒


1💬Normal

Kebabs with a dose of Garlic flavor were a bliss to person like me who loves garlic..The taste was subtle and more than enough to leave a lasting impression.. . From @paradisefoodcourt in perungudi..Priced at rs349.. . Paradise outlets all over chennai are running the Jashn-e-kebab festival with a impressive lineup of 20 kebabs till 30th sept..must try.. . #chickengarlickebab #tikka #kebab #jashnekebab #paradisebiryani #paradisekebabs #nomnom #eeeeeats #yummy #chennai #chennaifoodie #chennaifoodguide #chennaifoodjournal #chennaifoodblogger #foodblogfeed #foodblogger #foodporn #foodgasm #foodgram #foodstagram #foodiesofinstagram #instagramfood #instafoodie #instafood #indianfoodie #foodieonloose


0💬Normal

| Hazel Must | Handcrafted | @donbakerpizzeria Badaro | - -| We Deliver 81 415 416 | -| We are now on Toters | - #hansondoughnuts #handcrafted #doughnuts #sweet #salty #luxury #pizza #donbakerpizzeria #saturday #food #foodie#foodblogger #delicious #foodporn #foodgasm #badaro


0💬Normal

Jadikan Platinum Gokana sebagai restoran andalan kamu saat ingin makan berbagai dari Western food sampai menu Japanese food. Di sini kamu bisa menikmati menu favorit ala cafe seperti Nasi menu yang halal dan lezat mulai Ayam Saos Mentega, Nasi Goreng Sop Buntut Goreng, Combo steak dan Bali Fish Rice Nggak hanya itu, ada menu khas Jepang yang nggak kalah enaknya seperti Beef Hot Ramen, Beef Original Bento, dan Chicken Ebimaki. Suasana di sini juga nyaman banget! cocok untuk kumpul bareng teman dan keluarga. . Kamu bisa dapatkan yang cashback 3% + cashback tambahn 20% hingga Rp 50.000,- dengan memasukkan kode voucher EXTRA di @platinumresto Karena pakai Cashbac, cashback-nya udah pasti #LebihBesar! . #CashbacUntukBangsa #PastiDapetCashbac #CashbackTanpaBatas #JanganDipikirin #Cashbac #CashbacApp #CashbacIndonesia #Cashback #LifestyleJamanNow #platinum #platinumrestocafe #kopilatinum #platinumresto #asianfood #westernfood #jktgo #jktfoodbang #jktfooddestinations #tastespotting #foodstagram #foodgasm #foodie #zomato #lifeistasty


0💬Normal

Did you ever feel that way too? At least I sometimes can turn into a real beast when I'm hungry. #🦊ZenkoTheFox🦊⁠ ⁠ Like us on Facebook: https://www.facebook.com/ZenkoCutlery⁠ ⁠ ⁠ #delicious #healthy #foodgasm #foodstagram #foodpics #healthyfood #dailyfoodfeed #foodiegram #followforfollowback #foodiesofinstagram #buzzfeast #eeeeeats #follow4followback #followbackinstantly #foodbeast #lb #fb #l4l #f4f #vegetables


0💬Normal

Il GHI possiede numerose proprietà CURATIVE... 💛 È un’antichissima ricetta Ayurvedica, la cui origine si perde nella notte dei tempi, con la quale si elimina dal burro ogni impurità e pesantezza e lo si rende incredibilmente curativo e nutriente! Permette di assimilare meglio tutte le sostanze nutritive, quindi è prezioso in ogni fase della vita, soprattutto se abbiamo una dieta carente o ristretta... NON È come il semplice burro chiarificato che è più pesante, più indigesto e contiene tracce di lattosio e caseina. . ☝️Il vero GHI dev’essere eseguito come da ricetta tradizionale . Le dosi migliori vanno dai 4-5 cucchiaini minimi quotidiani ai 10-12, a seconda del nostro peso e della vita che facciamo. . . . . LINK NELLA BIO . . . . #energyfoods #superfoods #integratore #energia #alimentazionesana #nutrizione #salute #benessere #cibo #energiapositiva #igersitalia #instadaily #instalove #instagroove #loves_italia #ilovecooking #instamood #instagroove #foodblog #prodotti #gioia #cucina #sharefood #supplementi #photooftheday #sogood #foodpost #foodgasm #statigram #instalike


0💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

🍴repas cuisiné avec des produits frais #GIVORS tagine de poulet aux citrons confits et pomme de terre https://www.traiteuraunezfin.fr/plats-cuisines-traiteur #platcuisine #faitmaison #traiteur  #lyon #Givors#repas#faitmaison #venissieux #cuisine #food  #healthyfood #cuisinemaison  #healthy #cuisinedumonde #instagood #kitchen #foodphotography #cuisiner #delicious  #foodstagram #foodgasm  #cuisinesaine


0💬Normal

Pronto a festeggiare con noi la serata dei Supereroi?!?! Venerdì 30 Agosto alla pizzeria Prima o Poi ci sarà tanta musica, animazione ma soprattutto tanto divertimento! Per i più piccoli è gradito il vestito del personaggio preferito 😉 Per info e prenotazioni: 0584 913410 . . . . #pizzeriaprimaopoi #meglioprimachepoi #lapizzaconilgermedigrano #farinacongermedigrano #lievitomadre #pizza #pizzanapoletana #glutenfree #ancheglutenfree #pizzaitaliana #italy #food #pizzaporn #festa #realpizza #pizzagram #bontaitaliane #pizzascovery #yummy #foodie #compleanno #verduredistagione #instagood #foodoftheday #follow #lovepizza #foodgasm #smile #lidodicamaiore


0💬Normal

Our chicken Parmesan is so good, it’s pre-past-rous! Grab yours today at your local #Carrefour وجبة الدجاج مع جبنة البارميزان لذيذة جدا! احصل عليها اليوم من #كارفور #الإمارات #food#foodlovers#foodlover#foodheaven#foodinstagram#foodoftheday#foodadict#foodies#eat#foodgasm#foodforlife#daily_uae#salameast#welovekaf#dxb#dubai#healthy#inspirationalquotes#carrefour#carrefouruae


0💬Normal

To be continue 🌳 . . . . . #drawing #peaceful #calm #art #park #relaxing #hobby #sunday


1💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

#hungry#foodgasm#instafood#yum#yummy#delicious#eat#dinner#food#foodporn#stuffed#breakfast#lunch#sharefood#delicious#eating#foodpic#foodpics#foodblog#foodinstagram#foodblogging#foodtalkindia#foodstylist#foodphotography#foodforlife#foodoftheday#foodies#foodlover#foodpic#foodlove#foodaddict#foodpics#worldpeacegagar


0💬Normal

מנה ראשונה קרפ גבינת עיזים ואספרגוס בחמאה על רגו פיטריות וקרם פרש. . . . . . #ארוחתשףפרטי #ארוחתיומולדת #אינסטפוואר #foodporn #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #eat #hungry #foodgasm #hot #foods #eatclean #gargeran #גררר #מחבתות


0💬Normal

Hightea balletjes...😋 • • • #hightea #food #foods #foodporn #foodphotography #foodie #foodgasm #foodstyling #yummy😋😋


0💬Normal

Siapa yang suka sama pisang kepok ? Nah ini keripik mr Monkey, keripik pisang khas Lampung yang terbuat dari pisang kepok. Yang bikin beda, texture keripiknya tebel-tebel, bentuknya seperti mini waffle, ga kaya keripik pisang kebanyakan. Jadi pas dimakan berasa banget pisangnya. Recommended ! . Rasa manisnya juga lembuttt, ga bikin eneg sama sekali. Dan suer best selllllller! . Tenang aja aman dikonsumsi karena sudah terdaftar di dinkes dan bersertifikat halal MUI ya! Available 4 pilihan varian : Cokelat Susu Kopi Stroberi . Mauuu kan ? Stok yang banyak yukkk buat ngemil-ngemil kamu! #dailyfoodseeker #kulineran #eatandtreats #kulinerdepok #kulinerjakarta #foodgasm #subculinary #makassarkuliner #malangkuliner #balifoodies #kulinerjakarta #kulinertangsel #cemilanenak #camilansehat #jktfoodbang #igfood #doyanmakan #eatandgossip #anakjajan #foodandflatlay #snackhits #cemilanhalan #cemilanpedas #keripikpedas #kulinersurabaya #kulinerlumajang


0💬Normal

#eggporn 🍳 ‘Smoked Haddock Hash, fried double yoker’ @highroadbrasserie, sat outide on a ☀️ Chiswick High Road. Continuing the Birthday girls celebrations with brunch with Olly’s folks below @highroadhouse where we spent the night post an EPIC meal @kettnerssoho yesterday evening (photos to come on that bad boy). Swipe for the all important ‘ooze moment’ and a ‘Full English’ plate too. A perfect West London Brunch spot. 🙌🏼 @sohohouse #craycrayrecommended#brunch #sundaybrunch #brunchporn #brunchgame #londonbrunch #brunchlondon #eggfast #eggs #hash #haddockhash #sunnysideup #eggslut #eggscellent #eggooze #fullenglish #breakfast #lunch #breakfastporn #lunchporn #sundayfood #londonfoodblog #food #foodstagram #foodphotography #foodgasm #getinmybelly #thisislondon #august2019


0💬Normal

Omg look!!! It’s another rainbow cake 🌈 🎂 my arm was in so much pain making this Giant giant unicorn 🦄


1💬Normal

Sushi 10 pieces😋🍣📸 #eatercritique_bangkok_sushi •••••••• Tag us @eater_critique so we know what restaurants you’ve been to!


1💬Normal

La seconda foto potrebbe essere la locandina di un film, "la forchetta più veloce del west"


3💬Normal

Heb jij onze Bikremisea al geprobeerd? Met ossenhaas, varkenshaas en kipfilet is dit gerecht zeker een aanrader. 🤩


1💬Normal

Sunday afternoon with sissy mpre chikka more fun. Good food and finally crepes after almost 3 years. 😍😍😍 #SharingHappiness #TheFoodJeepney #foodporn #foodie #food #foodstagram #foodphotography #foodtruckfood #foodgasm


0💬Normal

Good times are waiting at 🇨🇺Havana, NY. Delightful Happy Hour from 4pm-7pm. ⭐️Reservations: https://tinyurl.com/havanany


1💬Normal

กำลังดัง แต่ไม่อยากต่อคิว ทำเองวนไป ยำหมูยอทะเล+ไข่เค็ม 😶😶😋😋


20💬Normal

Next Page