#foodie

오늘의 아점은 샐러드파스타랑 식빵피자😊 냐미냠냠 마싯게 먹고 뒹굴뒹굴하긔 행복행ㅎㅎ 오늘 하루동안 코피 크게 두어번 자잘하게까지 합하면 대여섯번은 난것같당 컨디션이 넘나 안조은 요즘😭😭 #건강이최고 #아프지말쟈 #샐러드파스타 #식빵피자 #로만밀식빵 #닭가슴살요리 #다이어트식단 #다이어트요리 #먹스타그램 #요리 #cook #foodie #일상 #데일리 #daily #일상스타그램 #데일리그램 #럽스타그램 #신혼 #새댁일상 #예신스타그램 #집밥 #아점


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

. 🍑 . #카페열대야 #디저트배따로 #맛스타그램 #먹스타그램 #술스타그램 #맥주스타그램 #안주스타그램 #셀스타그램 #foodporn #foodie #instafood #eat #yummy #selfie #l4l #f4f #follow #선팔하면맞팔 #맞팔 #좋아요반사


0💬Normal

Munching over this appetising Pie 🥧 from @zonebytheparkecity Bazaar-Zone by the park Electronic City, this is a multi Cuisines Restaurant with a Pool and Cozy ambience making your dining experience more pleasurable! They are soon coming up with their new Menu from October 1st! Go checkout this amazing Restaurant Bar and Enjoy your food 🥘 . . . . Stay tune for more pictures and exclusive review 💕 . . . . Thank you for the invite @foodboozelove . . . . #foodofbangalore #bloggerstable #bloggersmeet #foodtasting #menulanuch #zonebythepark #bangalorefoodjunkies #bangalorefood #foodie #bangalorefoodblogger #foodbloggers #foodtalkbangalore #foodphotography #foody #foodinstagram #bangalorebloggers #foodnews #foodofbangalore #bangalorefoodjunkies #bangalorefood #foodie #bangalorefoodblogger #foodbloggers #foodtalkbangalore #foodphotography #foody #foodinstagram #bangalorebloggers #foodnews #foodstagram #whatsaroundbangalore #sobangalore #bloggers #bangalorerestaurants #restaurants #punjabigirldiariez 💕


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

Happy sunday fam😘😘 Visit us today, we are directly opposite PRTV entrance gate rayfield for some #goodeat. For reservation or  preorder call 09034560846.  Don't forget we also cater for occasions, why not book us for your next event❤ #goodeatrestaurant Do stop by for some #goodeat #reevystine_goodeatrestaurant #reevystine_goodeat #reevystinechefacademy #foodporn #foodie #foodshare #foodstyling #naijafoodie #nigeriafood #nigerianfood  #josrestaurant  #joscaterer #joscakes #healthyfood #jospastrychef #josbaker #josfood #joschef  #joswedding #followforfollow  #restuarantinjos #josculinaryschool #joscateringschool #joschefacademy  #josevents #rayfield #jos


0💬Normal

Brunch 😋 creamy garlic mushrooms on toast one of my absolute favs plus this recipe is amazing as a topper for steak, gammon & Chicken too 😉 . Fry off in @frylighthq some sliced mushrooms I used a whole pack (I usually add some onions too but I’m all out) with some (and by some I mean a bucket load 😂 love garlic) of @verylazyfooduk garlic until softened . Reduce the heat and add in 5x @thelaughingcow_uk light blue cheese triangles (you can use others but I like the flavour) this is classed as one of your healthy extra A choices (or 1.5 syns per triangle) add to that a few tbsps of water to”loosen” the mix & stir & Reduce to low heat . While your mix is cooking pop in 3x slices of kingsmill Wholemeal crustless bread & toast which is your healthy extra B (or 2 syns per slice) . When toast is ready pop on to your plate and top with your cheesy mushroom mix you can add a little more water to loosen up the mixture if you feel it’s needed before topping your toast . Finish off with a little parsley & voila enjoy! From chopping to table in about 10 minutes 😊 #slimmingworld #slimmingworlduk #sw #swuk #foodporn #foodoptimising #speedfood #freefood #syns #weightloss #foodie #swinsta #swmafia #brunch #slimmingworldmember #slimmingworldcommunity #slimmingworldconsultant #swfollowers #swfriends #lowsyn #slimmingworldmafia #slimmingworldjourney #slimmingworldfood #fooddiary #slimmingworldblog #swblogger #swblog


0💬Normal

ミニストップのプレミアム和栗モンブランソフト🍦 芋🍠栗🌰南瓜🎃大好き😅 これは個人的に好きなお味😍 また食べようっと♬ . #プレミアム和栗モンブランソフト #和栗 #栗 #モンブラン #和栗モンブラン #ソフトクリーム #ミニストップ #ミニストップソフトクリーム #ミニストップスイーツ #コンビニソフトクリーム #コンビニスイーツ #芋栗南瓜 #芋栗南瓜好き #食べ物記録 #栗スイーツ #スイーツ #おやつ #ministop #sweets #softcream #montblanc #foodstagram #instafood #foodphoto #foodpic #foodie


0💬Normal

@killa_waffles are with us today at Richmond and whether it's sweet or savory you would like they have something for all 💚 #market #marketlife #artisan #foodie #richmond #lunch #dinner #ethical #sustainable #recycling #local #love


0💬Normal

It’s last day of this amazing festival @thebigfeastival - the sun is shining and we’re having a happy hour 4-6pm!! JOIN US BY THE VIP TENT! 🐚🐚🐚🐚🐚🐚 . . . . . #oysterbar#thebigfeastival#raw#health#festival#food#foodie#foodporn#foodphotography#oxford#cotswolds#festivalstyle#foodie#bloggers


0💬Normal

Your family deserves the best, and no one believes that more than we do. That's why we only put our name on the highest quality Scotch meat – so you can trust your food from farm to fork 🍽⁣ ⁣ #scotchkitchen #scotchbeef #scotchpork #scotchlamb #salad #food #healthyfood #foodie #healthy #instafood #lunch #yummy #foodphotography #dinner #delicious #foodblogger #homemade #foodstagram #foodlover #tasty #foodies #steak #beef #bbq #meat #steakhouse #steaklover #meatlover


0💬Normal

Seafood on the menu again! Tried the whole grilled squid and a dish called Suicide Octopus 👌 The squid was quite ordinary nothing too fancy but the octopus was top notch❤ #foodeveryday90 #foodalltheway #foodblogger #foodaholic #goodfood #goodlife #seafood #foodiesofinstagram #foodie #foodlover #instafollowers #instalikes #instadaily #instagood #instagramers #instagram #follow4follow #like4likes #squid #octopus #spicy


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

That’s a bad word!!!!! OPEN DAILY FROM 4 pm #Credit & #Debit now available on delivery 905-227-9394 http://papavincepizza.com #pizza #thorold #special #pizza🍕 #pizzanight #pizzas #pizzaparty #pizzalover #pizzaporn #pizzagram #pizzatime #pizzabox #pizzaman #pizzeria #food #foodporn #foodie #foodlover #foodblogger #instafood #instapizza #🍕#dailypizza #papavincepizza #brocku #stcatharines #fatbastard #meme


0💬Normal

Definitely haven’t been eating my best lately due to vacation, but that’s alright because I’ve made some awesome memories! I can’t believe I have to go back to college in 2 weeks🙃 - Peanut butter banana chia seed oatmeal is def my go-to breakfast!😍 - #sandwich#mindful#mindfuleating#intuitiveeating#healthy#health#yum#delish#mindset#positive#positivity#weightloss#weightlossjourney#balanceddiet#balancedeating#protein#workout#fitness#gym#goodvibes#foodphotography#nourish#foodblog#foodie#mindfulness


0💬Normal

This dinner is rather small but actually filled me up . These are 100% vegan chicken nuggets with vegan mayo on the side. I’m not vegan I’m vegetarian but i honestly prefer vegan foods better. I honestly feel so much healthier on this diet and I’m someone who suffers with ibs, genetic in my family and eaten certain foods gives me really bad stomach pains, not fun! However eating this food I experience none of that . To switch to this diet it too effort but I’m doing well , I did research on YouTube where my food comes from and it’s heartbreaking. Will me not eating meat save any animals? Not really , but I feel better not eating them 🐮🐷🐣 #food #foodie #chicken #chickennuggets #healthyfood #vegan #veganfood #veganchicken #veggie #vegetarian #foodlover #healthylifestyle #diet #vegetariandiet #lunch #yummy #mayo #veganmayo #girl #alternative #alternativegirl #goth


0💬Normal

SUNDAY, a day to treat yourself and your soul with yummy-licious foood. 🍲 And I have a piece of appetizing news for all of you lovelies. • • The Great Indian Restaurant Festival is giving the best of deals with flat 50% off on food Bill's while we dine at restaurants! @dineout_india stole my heart! • • Get Flat 50% off at 8000+ restaurants, all August long. Isn’t it amazing? Participating restaurants are - @plumbybentchair, Imperfecto, Viet:nom, TGIF, One8, Olly, Tales and Spirits. • • Download the Dineout app to treat yourself with amazing food and drinks. . JPMile: Get additional rewards from @jetprivilege. . #MonthOfMore #GIRF2019 . #BRANDSPAYStar #sundaymood #sundayfood #foodie #foodgasm #sundayoffer #foodforthesoul #dineout #lifestyleblogger #fashionblogger #instablogger #foodblogger #marsplayer #delhiblogger #influencer #artistsofdelhi #styleoftheday #postoftheday #flowerpower #thebnbmag #twntyfvaugust #dailystyling #dailyinspiration #imagician #kiss


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

라페름 (청담점) 📍서울 강남구 도산대로54길 10 1층 🍽아보카도 샐러드 (₩15,800) 🍽쿠스쿠스 치킨 스테이크 (₩19,200) 🍽렌틸 연어 스테이크 (₩19,500) . . 안으로 들어가자마자 나무로 된 테이블과 의자들, 초록색깔의 식물들로 안식처 같은 느낌의 트렌디한 레스토랑이다. 아보카도 샐러드의 연어와 부드러운 아보카도가 요구르트 드레싱이 뿌려진 야채들과 최상의 궁합이다. 수비드 방식으로 조리된 치킨 스테이크는 부드러우며, 연어 스테이크는 바삭하며 렌틸과 잘 어울리는 궁합이다. 신선한 재료들로 만들어 먹으면서도 건강해지는 기분이지만 가격대가 비싼편이다. (개인적인 평가) ⭐️⭐️⭐️⭐️/5 . . #라페름 #라페름청담점 #라페름청담 #압구정맛집 #샐러드맛집 #샐러드맛집🥗 #맛집 #맛집투어 #맛집스타그램 #맛집탐방 #먹스타그램 #데일리 #일상 #food #lovefood #foodporn #foodstagram #foodie #koreatravel #foodgasm #junicorn🦄


0💬Normal

Món “tà tữa” tui cảm thấy là fresh và healthy nhất. Trân châu được từ đường thốt nốt rất lạ luôn, thên nữa nguồn nguyên liệu của Trung Nguyên thì không phải hoài nghi rồi 😤 với lại giá của ẻm lại rất là học sinh - sinh ziên nữa. 27k/ cho 1 ly trà sữa healthy thì còn gì bằng. ========================================== Sữa tươi trân châu đường thốt nốt - E- Coffee / Trung Nguyên Legend. #maitoeat #maitoeatq1 #foodpic #foodyhcm #foodstagram #foodporn #foodpassion #food #foodblogger #foodie #foodies #foodlover #foodinsta #fooddiary #foodmatters #foodphoto #foodshare #vietnam #vietnamese #vietnamesegirl #vietnamesefood #vsco #vscocam #vscocamphotos #vscofilter #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow


0💬Normal

Baskin Robbins Chocolate and world class chocolate with hot fudge & peanut butter #foodie #icecream #icecreamlove #sunday #sundae #baskinrobbins


0💬Normal

ลูกขิ้นอกไก่ข้าว rice berry กับข้าวหอมมะลิอีก1 ช้อนโต๊ะ ทานกับส้มตำปูปลาร้า #ปัดซ้าย #slideleft ช่วงนี้อยากกินอะไรแซ่บๆ ตลอดค่ะ 😁 . . . #chickenbreastballs #rice #papayasalad #thaifood #delicious #yum #foodporn #food #foodphotography #foodie #foods #ส้มตำ #ส้มตำปูปลาร้า #แซ่บ #แซ่บนัว #อร่อย #blog #blogger #foodblogger #foodblog #mobilephoto


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

Tehtiin eilen lasten kanssa pullaa, ja oli vaikeuksia päättää, laitetaanko voita, vaniljakreemiä, raesokeria vai kanelia. Laitettiin sitten kaikkea. Kyllä itse tehty pulla on vaan niin hyvää. 💟 Ootko samaa mieltä? #pulla #bun #kierrepulla #leivonta #leipominen #baking #bake #instabakes #yummy #foodlover #foodie #instafood #foodphoto #diy #bakestagram #sokerileipuri #sokeri #sugar #homemade #hygge #kotoilu #viikonloppu #weekend


0💬Normal

トマトの酸味が旨い🍅 #roppongi #roppongibar #bar #cutlet #pork #cocktails #junkfood #restaurant #foodpics #yummy #delish #foodporn #foodie #amazing #delicious #tablefor #delistagrammer #instafood #tokyo #frenchfries #tokyorestaurant #デブエット#六本木 #六本木バー #バー #カツサンド #ジャンクフード #インスタフード #デリスタグラマー


0💬Normal

T bone 🦴🥩 ein super feines Stück vom heimischen Rind ... rückwärts gegrillt - 20 min bei ca 💯 grad im Kugelgrill mit Woodchips von #webergrill gesmoked danach ein finish im Beefer - Steakfluencer at work #steakfluencer #meat #meatlover #meatporn #foodporn #food #foodblogger #foodie #yum #roastbeef #beef #steak #lecker #goodfood #beef #bbq #foodstagram #lifestyle #enjoylife #chef #grillen #fire #foodstagram #foodlover #foodstyling #bbqfood #bbqporn #nachhaltigkeit #regional #sustainable


0💬Normal

Clients : @wsr_warungkuliner Projects : Logo,Menu Photo & Design Mau bikin Design Logo Produk, foto makanan & design untuk Promosi Produk, Design Brosur , Design kartu nama dll,harga lebih murah dari yang paling murah se Instagram.... Di jamin Berkualitas ayo di order sekarang... CP: WA/SMS : 0821-1432-3941 HARGA BERSAHABAT... gratis Revisi sampai kelar ya...☺😊👍👌 Juga melayani jasa pembuatan buku menu harga paling murah se Instagram Kunjungi Akun IG @jasa_bikin_logo_murah untuk gambar lengkap #jktgo #jktfoodbang #jktfoodstreet #kulinerjkt #infokuliner #infokulinerjkt #foodies #foodie #jasalogo #logoolshop #olshop #logomurah #desainlogo #bikinlogo #juallogo #jasalogo #jasalogomurah #logoolshopmurah #bikinlogomurah #desainmurah #designmurah #feminime #logo #raffiahmad #kelapagading #kulinerkelapagading #kulinerjkt


0💬Normal

First time making bagels! Can you believe it only requires 3 ingredients and 40 minutes to make? And also, it's vegan!! Check out the recipe on my blog, link is in my bio @diaryofacookingfreak #healthyfood #healthylifestyle #healthyrecipes #lunch #lunchideas #easy #eatingclean #foodie #foodblogger #tasty #cleaneating #instafood #foodstagram #yummy #easy #vegetarianrecipes #vegan #dinnertime #veganlunch #veganfood #foodstagram #sidedish #eatyourgreens #bagels #veganbagels #yogurt #veganyogurt


0💬Normal

Do more with your hunger. 🤤 Pick up a pie from our NEW bigger, better Gourmet Pie range. 🥧 Packed with more filling, more taste - they are that little bit extra! 💁


1💬Normal

Selamat malam food seeker 😋 Nah ini salah satu jajanan dr JALAN ALOR di sekitar daerah BUKIT BINTANG yg ada di KUALA LUMPUR ya. Jajanan ini namanya tuh fried durian alias durian goreng. So jajanan ini sebenernya itu olahan dr daging durian yg digoreng sampe crispy. Kl lagi di KUALA LUMPUR sih harus coba jajan ini deh soalnya durian nya legit bgt! Jadi yg lagi nyari jajanan pas di KUALA LUMPUR tuh bisa cobain ini ya ❤️ - - 📍 Jalan Alor, Bukit Bintang - - #frieddurian #duriangoreng #durianlover #pecintadurian #kulinermalaysia #jajananmalaysia #streetfood #jalanalor #foodie #instafood #foodvideo #bukitbintangmalaysia #foodgasm #mouthgasm #igfood #jktfoodseeker #jktfoodbang #kualalumpurfood #jktfooddestination #malaysianfood


0💬Normal

#마당치킨#치킨#chicken#안양일번가#안양 아는동생이랑 2주만에에 만난기념으로 마당치킨 왓네요🙋‍♂️ 요기 치킨 진짜 바삭바삭😋 매운 양념소스에 콕 찍어먹으면 완전 맛있어요👍👍


2💬Normal

Tonight we had a feast! _ 1. Salted eggyolk crab 2. Boneless duck with Taro 3. Pok choy and mushrooms in dry scallop sauce 4. Pipi clams with rice noodle - #chinesefood #beverlyhillschineserestaurant #chinese #tasty #notsohealthy


1💬Normal

The original cheese 🤤 hangover cure


1💬Normal

Salmon slice😋😋🍣


1💬Normal

2 Types of Fried chicken & Donuts I’m in love with Fried Food 😅 @rogers_eg


1💬Normal

Father's Day is next Sunday! Book a table now and celebrate Papà at 400 Gradi. We're giving complimentary beer upon arrival for all the Father's & Father figures, they deserve it! . - Available at Brunswick, Crown, Eastland, Essendon, Yarra Valley & Adelaide - Bookings essential, book via link in bio - Valid Father's Day only, Sunday, 1st September - Not included with any other offer


1💬Normal

다른 거야 ✌️🖕


2💬Normal

   #ダルシムカリー  ▷チキンカリー  ニンニクが効いたチキンカリーは サラサラとスパイスも効いたヴィヴィットな香り。  チキンは表面がこんがりと スパイスとヨーグルトでマリネがされていて、 ぷにぷにと柔らかく食べ応えのあるチキン。  濃いスパイスががっつりと効いた 美味しいチキンカリーでした٩( ᐛ )و   #東京 #新宿 #早稲田 #カレー #チキンカリー #カレースタグラム #チキン #食べログ #東京グルメ #食べスタグラム #食テロ #グルメ好きな人と繋がりたい #yummy #gourmet #sogood    ▼よかったらついでにフォローどうぞ @tetsu.manage   


2💬Normal

Tak tau la daging kicap ke daging blackpapper ni🤣😂 dah buntu sgt nk masak apa... Bahan. - daging hiris nipis - kicap manis - kicap masin - sos blackpapper - oyster sauce - kicap pekat - capsicum ( potong memanjang ) - bwg holland ( potong 4 ) - lada hitam tumbuk - 3sekawan - serai ketuk Bahan kisar. - bwg merah - bwg putih - halia Cara. - tumis bahan kisar bersama 3sekawan dan serai. - masukkan daging..kicap manis sedikit shj dulu,oyster sos dan air agak2 la😅 - masak sehingga daging empuk - daging da empuk masukkan kicap manis + kicap masin + sos blackpapper + lada hitam + kicap pekat + gula + hebat2 rasa maggie cukup rasa + garam (sikit je sbb smue da kicap masin xtw ea..klo xnk letak lngsung pun blh) - rasa dah ngam sedap masak slow2 dgn daging smpai kuah pekat ikut selera - masukkan bawang holland & capsicum - xperlu masak lama bau wangi capsicum dah naik boleh tutup api (capsicum ranggup baru syiok😋) Dah siap🤗 #delynnciousresipi #DeLynncious #deliveryjb #homecookwithlove #masakwithkasihsayang #masakwithiman #halalfood #lunchbox #nasibudget #bestseller #airtanganku #malayfood #chinesefood #koreanfood #indianfood #westernfood #nyonyafood #foodie #foodporn #instafood


0💬Normal

ㅃㅐ꼼 , 👀


5💬Normal

醉蟹好入味,很出色 Drunken Crab is awesome! #chinesecusine #shanghaifood #winedinner #wines #crab #drunkencrab #foodie


0💬Normal

으이그 짲응 이빠이에요


6💬Normal

항상 맛있지만 오늘은 정말 감동적이라 오랜만에 장모님 솜씨 포스팅. 전복내장국물로 앉힌 전복솥밥. 완벽한 타이밍으로 부드러운 식감. 묵은지 돼지갈비 찌개로 입맛을 돋구고 담백한 도토리묵 마무리. 잘먹었습니다! #전복솥밥 #김치찌개 #도토리묵 #이집잘하네 #잠원동맛집 #다이어트 #건강식 #무럭무럭 #foodie #나란남자


0💬Normal

Saturday let’s eat out idea. Actually i ate at this restaurant maybe about 1 year ago. That was the first and the last time. Simply, because I didnt find it all that special. I mean, some food were not bad. Others were just okay. So nothing special, you know. Also i remember it was rather pricey. I mean, I was glad I didnt have to pay for mine then. When I was there, it was on weekday night, if am not mistaken so the place was empty. Not sure how it is on weekend nights. The ambience was good, for drinking session, i would assume. Buuuuuuut, you know one major reason why I was never interested to ever go back there? Their toilet is, outside and upstairs. I mean, you literally have to go outside first, take the stairs up and walk to the end of the building. So imagine if you go out drinking there. How bout no? 🤭 • • • #JoanaEats #CrazyEatingLady #joanalocaeats #FoodIsLyfe #JakartaFood #JakartaFoodBang #JakartaFoodie #Jakarta #indonesia #food #instafood #foodstagram #culinary #yum #yumyum #culinaryjourney #foodie #foodism #foodgasm #foodporn #foodlover #foodaddict #FoodPhotography #foodjourney#foodglossary #PPFood #foodgram


0💬Normal

Half dozen donuts (with 1 mochi ring) @dunkindonuts_id . . Donut klasik yang udah ada dari entah kapan😂 mereka punya varian baru: pisang! (Warna putih dengan garis-garis hitam) yummmm🍌 ohya jangan lupa cobain yang coklat selai kacang (pojok kiri bawah) itu besttt bgt❤️ . . The classic donuts which has been with us since forever😂 they have a new flavor: banana! (the white with black stripes one) yummmm 🍌 also don't forget to try the peanut butter choco one (bottom left) its the besttt❤️


8💬Normal

Next Page