#fookmenow

🐷FOOKING SHIOK!!🐷 . Our signature roast pork is here #fookers!! Crunchy on the top skin and tender meat will be a perfect match with our home made noodle 😉 don't forget to come by this weekend to try how #shiokingly delicious this roast pork!! Don't miss our independence day promo, who knows you are the lucky one to get 1 FREE bowl of this goodness🤤 . LAI LAI COME N TRY #FOOKERS . *available on saturday and sunday only . . #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


2💬Normal

🚨PROMO ALERT🚨 Hi #fookers, let's celebrate Indonesia's independence together this coming Saturday. We have special offer for you lahh... - FREE 17 bowls noodle of your choice for the first 17 customer(dine in only) . . - 17% disc on Go-Food on Alacarte menu(fooking good, fooking awesome, fooking special, fooking shiok, fooking chickin) . Don't forget, FOLLOW our IG and SHARE to all fookers out there LAI LAI COME 😁 . . #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood #independenceday#hutdki#indonesiamerdeka#17agustus


5💬Normal

Foookkiinngg Chiicckkiinn!! Our new menu is here! Our home made noodle tossed with #fookmee special sauce topped with Kampoeng Chicken that is marinated to perfection. Moist, tender and pack tons of flavour, definitely OG menu to Jakarta style noodle 🤤 *available only on weekend(saturday and sunday) • • • • #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


2💬Normal

A C...C...C... Combo. From a #hadouken to #shoryuken. Nothing hits you in the spot like a perfect combo. Check out our combo deals available via #gojek. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


2💬Normal

Bruh! If you looking for #value, we gib you value. 3 is a crowd, third times the charm, you know how it goes. Take yer phone and press the gojek app and order NOW. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #promo #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


4💬Normal

Bruh! If you looking for #value, we gib you value. 3 is a crowd, third times the charm, you know how it goes. Take yer phone and press the gojek app and order NOW. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #promo #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


1💬Normal

Hello #fookers thank you for your support for the lebaran period. Been an honor serving bowls of #fookmee when you needed it the most. We will be taking a short break after the lebaran holidays. We will be back on 13 June 2019. See ya soon. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

Sarapan salah satu #bakmiENAK lagi di seputeran Tanjung Duren, @fookmee.id rekomen dr om @makanajadah nih #bakmiFOOKmee Jl. Mangga Raya Blok A, GreenVille, JakBar (sampingnya KING sago, lokasi sebelumnya tempat bilyar 7 feet kalau gak salah) 0821-1133-3223 Open Daily 08:00 - 16:00 Pasti non HALAL, menunya nggak cuman mengandung, tp emang #topingBabi semua, spt samchan & iga babi , langsung kita #makanajadah ! Cuma dari jalan kurang terlihat ini resto bakmi kalau nggak disengaja utk nyari / datangi tekape, pintu masuk yg terlalu menjorok ke dalam & terkesan tertutup, kecuali tulisan OPEN di jendela penanda resto siap dikunjungi. Ruang makan di #FOOKmee ini adem ber-AC dg tempat bersih & cozy yg bisa bikin betah berlama-lama, di design buat memanjakan pelanggan dg salah satu sisi dinding dilukis dg paduan lampu yg penempatannya oke bikin pandangan nyaman ...... istilahnya istagramable deh. Gak banyak menu emang yg disediain, krn emang mengkhususkan diri di bakmi aja dg kombinasi 4 pilihan toping, #AYAMkecap, #BABIcincang jamur hioko, samchan & iga babi. Simple tapi spesial. Jajalin deh sendiri .... #fookmeegood #fookmeenow #STHkuliner #STHbakmi #KulinerJakarta #KulinerTanjungDuren #KulinerGreenVile #KulinerJakartaBarat #KulinerBakmi #MakanBakmi #SarapanBakmi #SerbaBakmi #doyanBAKMI #bakmiCLUB #BakminonHalal #BakmiGreenVile #bakmibabi #bakmiTanjungDuren #doyanbakmi #FOOKmeNOW


17💬Normal

Du hello peopreee, we know when lebaran comes around, filling up yer belly is a problem. Worry not we got you covered. Do understand we have a 15% price increase during 1-9 June 2019 period. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #lebaran #eidmubarak #holiday #open #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

MSG, Monosodium Glutamate, Micin, Mecin, Vetsin, Pecin whatever it is you guys call it, we do not use it. If you ask why? We believe in serving quality, authentic taste in every bowl we serve. So don't worry about getting thirsty or sleepy after eating our bowl of Fook Mee. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #msg #micin #generasimicin #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


1💬Normal

New noodle bar concept in Greenville surrounding area, nice and quite place compared to classic noodle resto . Try Fook Me Special 😍👍 with generous toppings . #fookmegood #fookmenow


3💬Normal

A noodle place with good food, good place, and good vibes. Nothing can go wrong with good food mixed with good company. Come check us out and try our signature noodles. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

We also serve Halal version of noodle. Chicken meat cooked with our special sauce. We do think that everyone must be able to try our noodle. So head over and try. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


6💬Normal

The ORIGINAL GANGSTA. The one that started it all. Minced meat with bursts of flavor from the diced hioko mushrooms. To die for really. Head over and try them. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


2💬Normal

Ooooooo weeee. Look at that sexy cut of pork ribs and pork belly. Now imagine that in your mouth. Nuff said. Come over and try our house specialty. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

. Jangkrikkkkkkkk Buat Pecinta mie babi, Wajib deh kesini, mau yg topping sederhana rasa juara ada lho disini atau mau yg topping ruar biasa ada jg disini . . Nah jadi disini tersedia 3 paket fooking good, fooking special dan fooking awesome, yang membedakan hanya di topping nya saja, untuk fooking good dgn daging ayam, good king awesome dgn topping daging babi cincang dan jamur hioko, dan untuk paket fooking special dgn topping samcan dan Iga babi special . . Suka bangets ama bumbu rahasia saos special fookmee, gurih sedikit manis endeus bangets, Wajib cobain ya bakso goreng, beda bangets ama yg lain #kresss (tiada duanya soalnya homemade) . . Tekstur mienya kenyal, halus, ga pake putus2, Btw ini homemade ya, dan disini ga pake micin ya, suka ama cincang babinya gurih dikit manis dan jamurnya kenyal enak Jgn lupa Sambalnya doyanbakmieners, makin #josss dan #kresss . . Kabar gembira buat doyanbakmieners * Buat yg Ultah ada diskon lho sesuai umur, cek ya T&C nya ke @fookmee.id * Buat yg ketagihan fookmee, jgn lupa kumpulin 1 stamp senilai 40rb, untuk keliatan 4 bakalan dapat discount lho, cek ya T&C nya ke @fookmee.id . . 📷  Mie Halus Fooking Special 🚩  @fookmee.id, Jalan Mangga Raya Blok B No. 3, Greenville, Jakbar 👅 Taste 9 dr 10 💲 IDR  35K 🏠 Area 8.5 dr 10 (Ruko, Minmalis, Cozy, desainnya unyu2) ✔️ NON HALAL (mengandung BABI), tersedia menu ayam ✔️ Jam operasional 08.00-16.30 ✔️ @gofoodjakarta available ✔️ 0821-1133-3223 . . . . . . . . #jangkrikkuliner #fookmeegood #fookmenow #fookmeeid #doyanbakmie #db2019 #doyanbakmiegreenville #doyanbakmienonhalal #doyanbakmiejakbar #sambal #noodles #nomnom #mieayam #foodporn #makananenak #samcan #igababi #babi #favourite #latepost #bakmi #pork #ayam #bakso #makananenak


7💬Normal

. . 📷  Mie Halus Fooking Awesome + Bakso Goreng Udang&Babi 🚩  @fookmee.id, Jalan Mangga Raya Blok B No. 3, Greenville, Jakbar 👅 Taste Grade A 💲 IDR  28K + 9.5K 🏠 Area Grade A (Ruko, Minmalis, Cozy, desainnya unyu2) ✔️ NON HALAL (mengandung BABI), tersedia menu ayam ✔️ Jam operasional 08.00-16.30 ✔️ @gofoodjakarta available ✔️ 0821-1133-3223 . . . . Buat Pecinta mie babi, Wajib deh kesini, mau yg topping sederhana rasa juara ada lho disini Nah jadi disini tersedia 3 paket fooking good, fooking special dan fooking awesome, yang membedakan hanya di topping nya saja, untuk fooking good dgn daging ayam, good king awesome dgn topping daging babi cincang dan jamur hioko, dan untuk paket fooking special dgn topping samcan dan Iga babi special . . . . Suka bangets ama bumbu rahasia saos special fookmee, gurih sedikit manis endeus bangets, Wajib cobain ya bakso goreng, beda kualitas ama tetangga2 lainnya lho #kresss (tiada duanya soalnya homemade) . . Tekstur mienya kenyal, halus, ga pake putus2, Btw ini homemade ya, dan disini ga pake micin ya, suka ama cincang babinya gurih dikit manis dan jamurnya kenyal enak Jgn lupa Sambalnya doyanbakmieners, makin #josss dan #kresss . . . . Kabar gembira buat doyanbakmieners * Buat yg Ultah ada diskon lho sesuai umur, cek ya T&C nya ke @fookmee.id * Buat yg ketagihan fookmee, jgn lupa kumpulin 1 stamp senilai 40rb, untuk keliatan 4 bakalan dapat discount lho, cek ya T&C nya ke @fookmee.id . . . . . . #fookmeegood #fookmenow #fookmeeid #doyanbakmie #db2019 #doyanbakmiegreenville #doyanbakmienonhalal #doyanbakmiejakbar #sambal #noodles #nomnom #mieayam #foodporn #makananenak #samcan #igababi #babi #favourite #latepost #bakmi #pork #ayam #bakso #makananenak


87💬Normal

. . Satu lagi Pendatang di Dunia Perbakmian, Walaupun masih tergolong Baru @fookmee.id rekomended buat didatangi Guyssss... Berkonsep Noodlebar, dgn design yg menarik @fookmee.id tampil berbeda dgn tempat makan Bakmi lainnya. Bakminya sendiri Home made dgn tekstur yg cakep kres kres kress dikunyahnya berpadu ciamik dgn bumbu racikan yg Gurih, Manis, Sedap tanpa MSG, Nyummm Nyumm Nyummm. di @fookmee.id tersedia 3 paket pilihan ada Fooking Good, Fooking Special dan Fooking Awesome, yang membedakan hanya di topping nya saja : *fooking good dgn daging ayam, *fooking awesome dgn topping daging babi cincang dan jamur Hioko, *Fooking Special dgn topping Samcan dan Iga babi special. Dan yg Pasti Jgn Lupa di pesan disini adalah Bakso Gorengnya Guyssss, di Goreng ketika baru memesannya menambah Kenikmatan dari komposisi bakso (B2 & Udang) yg memang sdh enak! Yukkkk Cuzzzz Cobain dah mumpung lagi ada Promo, ngak bakal Nyesel kalian : * Tunjukan Jari setelah Nyoblos di PEMILU, dapatkan FREE Bakso Goreng 1pc * Buat yg Ultah ada diskon lho sesuai umur, cek ya T&C nya ke @fookmee.id * Buat yg ketagihan fookmee, jgn lupa kumpulin 1 stamp senilai 40rb, untuk keliatan 4 bakalan dapat discount lho, cek ya T&C nya ke @fookmee.id . . 🚩 @fookmee.id Jalan Mangga Raya Blok B No. 3, Greenville, Jakbar ✔️ NON HALAL (mengandung BABI), tersedia menu ayam ✔️ Jam operasional 08.00-16.30 ✔️ @gofoodjakarta available ✔️ 0821-1133-3223 . . #fookmeegood #fookmenow #fookmeeid #noodles #nomnom #mieayam #foodporn #makananenak #samcan #igababi #babi #favourite #latepost #bakmi #pork #ayam #bakso #makananenak


52💬Normal

#Repost from @fookmee.id ・・・ Fooking Good, our fooking good is our noodle topped with diced chicken slow cooked with our secret sauce. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

[MIE ENAK HOMEMADE GAK PAKE MICIN TSAYYY] 📷  Mie Halus FOOKING SPECIAL 🚩  @fookmee.id, Jalan Mangga Raya Blok B No. 3, Greenville, Jakbar 👅 Taste Grade A 💲 IDR  35K 🏠 Area Grade A (Ruko, Minmalis, Cozy, desainnya unyu2) ✔️ NON HALAL (mengandung BABI), tersedia menu ayam ✔️ Jam operasional 08.00-16.30 ✔️ @gofoodjakarta available ✔️ 0821-1133-3223 . . Tiap x ketemu bakmie baru trus enak, mimin kayak berasa recharge Baterai kehidupan baru lg, ON trusss, dikit lebay ya . . Nah disini tersedia 3 paket fooking good, fooking special dan fooking awesome, yang membedakan hanya di topping nya saja, untuk fooking good dgn daging ayam, fooking awesome dgn topping daging babi cincang dan jamur hioko, dan untuk paket fooking special dgn topping samcan dan Iga babi special . . Suka bangets ama bumbu rahasia saos special fookmee, gurih sedikit manis endeus bangets, Wajib cobain ya bakso goreng, beda kualitas ama tetangga2 lainnya lho #kresss (tiada duanya soalnya homemade) . . Tekstur mienya kenyal, halus, ga pake putus2, Btw ini homemade ya, dan disini ga pake micin ya, suka ama topping samcannya, gede2, apalg topping menu fooking awesome, gurih dikit manis dan jamurnya kenyal enak Jgn lupa Sambalnya doyanbakmieners, makin berjuta rasa . . Kabar gembira buat doyanbakmieners * Buat yg Ultah ada diskon lho sesuai umur, cek ya T&C nya ke @fookmee.id * Buat yg ketagihan fookmee, jgn lupa kumpulin 1 stamp senilai 40rb, untuk keliatan 4 bakalan dapat discount lho, cek ya T&C nya ke @fookmee.id * PROMO TERAKBAR, TUNGGU TANGGAL MAINNYA PAS PEMILU PILPRESS YAAA doyanbakmieners . . . . #fookmeegood #fookmenow #fookmeeid #doyanbakmie #db2019 #doyanbakmiegreenville #doyanbakmienonhalal #doyanbakmiejakbar #sambal #noodles #nomnom #mieayam #foodporn #makananenak #samcan #igababi #babi #favourite #latepost #bakmi #pork #ayam #bakso #makananenak


85💬Normal

Fooking Special, our fooking special is our noodle topped with braised slow cooked pork ribs and pork belly. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


1💬Normal

Fooking Awesome, our fooking awesome is our noodle topped with minced pork and hioko mushroom. **WARNING** Burst of flavor guaranteed. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


1💬Normal

Fooking Good, our fooking good is our noodle topped with diced chicken slow cooked with our secret sauce. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


2💬Normal

Get rewarded the more you eat. We have a loyalty stamp card now. Good deals only. DOUBLE CONFIRM! T&C: Minimum purchase of 40k for 1 stamp Cannot be added to any other promotion program ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


3💬Normal

If eating noodles on your birthday is a tradition for you, you must definitely come over to Fook Mee. We got special discount for your special day. T&C: H -5 / H +5 time frame Maximum of 5 pax Food Only Cannot be added to any other promotion program ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #birthday #promotion #ulangtahun #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


5💬Normal

Du helloo peopreeee. What is this you ask. This is a spoonful of Monosodium Glutamate. a.k.a MSG or commonly called "mecin" in Indonesia. We at Fook Mee proudly announce that we DO NOT use MSG in our food. We strive to deliver an authentic food experience. So don't need to worry for ordering extra drinks after a meal at #fookmee. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #nomsg #msg #monosodiumglutamate #no #generasimicin #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


1💬Normal

Du hello peopreee. Come try our noodreee. 20k all menu. Lai... Lai... Lai... Die die must try. [Dine In Only] ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

Happy Chinese New Year or Lunar New Year. Celebrating the year of the PIG. Stay healthy and prosper in this year of the pig. ▪ ▫ ▪ #2019 #chinesenewyear #lunarnewyear #culture #tradition #chinese #yearofthepig #celebration #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #foodie #foodporn #instafoodie #foodiegram #jakartafood #noodles


0💬Normal

Uuuuuu... Du hello again. You like free food? I know you lyke. Lai... Come by and follow our Instagram. We gib you one free flied meat ball for a follow okay? See you soon. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


6💬Normal

Du hello... You want good dericious noodle but the bayar the price suka suka your forehead? Come, lai our place. #fookmee opening promo. First 15 people walk in dine in, pay suka suka your forehead. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


4💬Normal

Du Hello Peopre... If you looking for some quality good noodle with a nice place, come visit us. Our doors are open for public. Berieve us, you won't be disappointed. Like a sum booo dee. ▪️ ▫️ ▪️ #fookmee #fookmenow #fookmegood #fookmehard #asian #bakmi #instafood #instagood #foodie #foodporn #instafoodie #delish #foodiegram #jakartafood #noodles #food #yummy #delicious #foodgasm #nomnomnom #yougottaeatthis #foodstagram #igfood #jktfood #indofood


0💬Normal

PART 2: let your freak flag fly @hkpvivian #weekendmillionaires #happycny #FOOKMENOW #福menow


0💬Normal